HRUŠKA A SKOŘICE - šťavnatý čaj 55 g
Kategorie: | Madami šťavnaté čaje |
---|---|
Energetická hodnota: | 408kJ / 97kcal |
Bílkoviny: | 0,4 g |
Tuky: | 0,2 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,1 g |
Sacharidy: | 22,8 g |
Z toho cukry: | 21 g |
Sůl: | 0 g |
? Alergeny: | disiřičitan sodný |
Ovocný koncentrát s bohatě šťavnatou texturou (přezdívá se mu pečený čaj). Má vynikající aroma a plnou chutí hrušek. Doslazeno stévií. Vynikající je i ve spojení s vanilkovou zmrzlinou. Dospělým bude chutnat s kapkou alkoholu.
Jak chutná?
Sladká s jemně kořeněným nádechem – taková je chuťová kombinace hrušek se skořicí. Chuť hrušek je výrazně sladká, bohatá a komplexní, s náznaky květinových a někdy i dřevitých podtónů. Skořice ji doplňuje charakteristickou vůní, připomínající zimní období a sváteční pokrmy.
Kolik nápojů z balení připravíte?
55 g šťavnatého čaje pohodlně vystačí na 1 porci čaje do sklenice nebo hrnku 200–300 ml.
Co je na ovoci v lahvi tak skvělé?
- 100% chuť ovoce (na 1 kg ovoce v lahvi je spotřebováno až 6,1 kg ovoce)
- Lisované za studena pro zachování maxima chuti a zdraví prospěšných látek
- Absolutní minimum cukru. Doslazováno primárně větší dávkou ovoce, sladidlem či medem (způsob doslazení je vždy uveden na obalu produktu)
- Blesková, bezpracná a zcela bezpečná příprava i pro ty nejmenší (žádné krájení)
- Horké i studené chutná fantasticky
- Recyklovatelné obaly (sklo, karton)
Jak správně připravit šťavnatý čaj?
Správně je to tak, jak to chutná právě vám! Do hrnku o objemu 200 ml – 300 ml dejte 2 lžičky čaje a zalijte horkou vodou. Pokud je na vás nápoj příliš koncentrovaný, přilévejte vodu, až to bude „ono“. Ideální teplota vody pro přípravu šťavnatého čaje měla být maximálně 60-70°C. Tato teplota je dostatečně vysoká na to, aby se uvolnilo ovocné aroma, ale zároveň není tak vysoká, aby došlo k degradaci citlivých vitamínů a antioxidantů.
Složení:
Hrušky 54%, hruškový koncentrát 19%, pitná voda, cukr, citronový koncentrát, aroma, zahušťovadlo: guma guar, alginát sodný; skořice 0,07%, extrakt koření, antioxidant: askorbát sodný, sladidlo: steviol-glykosid.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.