JABLKO SE SKOŘICÍ - šťavnatý čaj 55 g
Kategorie: | Madami šťavnaté čaje |
---|---|
Energetická hodnota: | 387,22kJ / 91kcal |
Bílkoviny: | 0,13 g |
Tuky: | 0,11 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
Sacharidy: | 22,21 g |
Z toho cukry: | 21,5 g |
Sůl: | 1,7 g |
? Alergeny: | disiřičitan sodný |
Ovocný koncentrát s bohatě šťavnatou texturou (přezdívá se mu pečený čaj). Má vynikající aroma a plnou chuť. Slazeno fruktózou a stévií.
Jak chutná?
Jablko se skořicí je tradiční, klasickou, hřejivou kombinací chutí, navozující pocit pohodlí a domácí atmosféru. Sladkost a mírná kyselost jablka krásně kontrastují s teplými, zemitými a mírně pikantními tóny skořice.
Kolik nápojů z balení připravíte?
55 g šťavnatého čaje pohodlně vystačí na 1 porci čaje do sklenice nebo hrnku 200–300 ml.
Co je na ovoci v lahvi tak skvělé?
- 100% chuť ovoce (na 1 kg ovoce v lahvi je spotřebováno až 6,1 kg ovoce)
- Lisované za studena pro zachování maxima chuti a zdraví prospěšných látek
- Absolutní minimum cukru. Doslazováno primárně větší dávkou ovoce, sladidlem či medem (způsob doslazení je vždy uveden na obalu produktu)
- Blesková, bezpracná a zcela bezpečná příprava i pro ty nejmenší (žádné krájení)
- Horké i studené chutná fantasticky
- Recyklovatelné obaly (sklo, karton)
Jak správně připravit šťavnatý čaj?
Správně je to tak, jak to chutná právě vám! Do hrnku o objemu 200 ml – 300 ml dejte 2 lžičky čaje a zalijte horkou vodou. Pokud je na vás nápoj příliš koncentrovaný, přilévejte vodu, až to bude „ono“. Ideální teplota vody pro přípravu šťavnatého čaje měla být maximálně 60-70°C. Tato teplota je dostatečně vysoká na to, aby se uvolnilo ovocné aroma, ale zároveň není tak vysoká, aby došlo k degradaci citlivých vitamínů a antioxidantů.
Složení:
Jablko 55%, koncentráty: jablečný 20%, citronový; pitná voda, cukr, zahušťovadla: xanthan, guma guar, alginát sodný; kyselina jablečná, extrakt skořice 0,4%, skořice mletá 0,2%, konzervant: sorban draselný; antioxidanty: askorban sodný, disiřičitan sodný; sladidlo: steviol-glykosid; aroma.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.